Sprache wählen Nederlands   Englisch   Deutsch
Rufen sie uns an: +31 (0) 316 343 343

Aktuelles

4 t/m 6 november 2015: FloraHolland Trade Fair Aalsmeer

Aeroplas neemt dit jaar voor het eerst deel aan de professionele Flora Holland Trade Fair, mocht u in de gelegenheid zijn om komende week deze beurs te bezoeken dan bent u van harte welkom op onze stand A15 in Hal 2.

Openingstijden :

  • Woensdag 4 november van 9.00 tot 17.00 uur
  • Donderdag 5 november van 9.00 tot 17.00 uur
  • Vrijdag 6 november van 9.00 tot 15.00 uur

For visitors : The FloraHolland Trade Fair Aalsmeer will take place from Wednesday, 4 November through Friday, 6 November 2015. Don't waste time standing in line, by registering in advance.
Program Holland House ( see the programin PDF )


26-29 augustus 2015: Plantarium Boskoop 2015

Plantarium is dé internationale Vakbeurs voor de Boomkwekerij. Deelname uit 15 verschillende landen en vakbezoek uit 48 landen onderstrepen dit internationale karakter en maken Plantarium tot dé groothandelsmarkt van boomkwekerijproducten in Europa. Op Plantarium presenteren zo'n 300 exposanten uit verschillende landen een enorm assortiment boomkwekerijproducten voor de consumentenmarkt in pot en container en als vollegronds product. Ook de toeleverende bedrijven tonen de nieuwste ontwikkelingen.

Plantarium is een belangrijk platform voor alle kanalen die betrokken zijn bij de afzet van boomkwekerijproducten.
Voor meer info bezoek de website van Plantarium.nl

Ook Aeroplas staat met een prachtige stand (nr. 297) op deze beurs !
Bezoek onze stand op standnummer 297 en bekijk onze nieuwste en meest recent ontwikkelde producten !


Aug 2015 : Aeroplas presenteert Premium Swing XL op Plantarium

Aeroplas is gespecialiseerd in plastic potten in allerlei vormen en maten. Na de succesvolle lijn vierkant-ronde potten en een Premium Swing Collection presenteert Aeroplas de Swing XL. Dit is een compleet nieuwe lijn Planters die is gebaseerd op de Premium Swing Collection, maar dan in XL uitvoering. Deze nieuwe Planter line is bestemd voor binnen en buiten op o.a. terras, balkon en patio.

Vorig jaar introduceerde Aeroplas de vernieuwde Premium Swing Collection potten, moderne potten voor binnen- en buitengewassen met een vleugje design voor een betaalbare prijs. Het gamma is inmiddels uitgebreid met 1,2 ltr, 1,5 ltr en 2,2 ltr. Meer modellen zullen spoedig volgen. Op aanvraag kunnen alle maten ook als Ompot/Coverpot worden geleverd.

Het eerste model XL dat op Plantarium getoond wordt is een 60 cm brede en 65 cm hoge pot in Swing uitvoering en kan als Terraspot, maar daarnaast ook binnenshuis een luxe uitstraling geven. De modellen kunnen in alle kleuren worden geleverd, met diepe bodem voor grote planten of bomen, en een dubbele bodem waarin meerdere kleinere planten worden gepoot. Verder kan de pot worden uitgevoerd met verlichting.

Meer informatie : Bezoek stand 297 op Plantarium of kijk voor meer informatie op www.aeroplas.nl. U kunt ook contact opnemen met Louis Terra van Aeroplas, telefoon +31-622518372 of email info@aeroplas.nl.

Aug 2015 : Aeroplas in de prijzen Plantarium

 

 

 

 

 

 

Louis Terra van AeroPlas.
Ook dit bedrijf viel in de prijzen en wel in de categorie 'mooiste stand'.